Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden, Üniversitelilere Destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversitelilere Destek: Kent Çamaşırhanesi Yeni Dönemde de Yoğun İlgi Görüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden, Üniversitelilere Destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversitelilere Destek: Kent Çamaşırhanesi Yeni Dönemde de Yoğun İlgi Görüyor

10 Ekim 2024 Perşembe 15:58
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden, Üniversitelilere Destek

Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversitelilere Destek: Kent Çamaşırhanesi Yeni Dönemde de Yoğun İlgi Görüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin günlük hayatını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiği Kent Çamaşırhanesi uygulaması ile 2024-2025 eğitim döneminde de yoğun ilgi görüyor. Ücretsiz hizmet sunan çamaşırhane, öğrencilerin hem zamandan tasarruf etmelerini sağlıyor hem de maddi anlamda destek oluyor.

Öğrencilere Hayatı Kolaylaştıran Hizmet

Kocaeli, Türkiye'nin dört bir yanından gelen üniversite öğrencilerine ev sahipliği yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu öğrencilerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla birçok proje geliştiriyor. Kent Çamaşırhanesi, bu projelerden biri olarak, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi (KOSTÜ) öğrencilerine ücretsiz çamaşır yıkama hizmeti sunuyor. Hem erkek hem de kız öğrencilerin yararlanabildiği bu hizmet, öğrencilerin bütçelerine de katkı sağlıyor.

Ücretsiz Çamaşır Yıkama ve Ütü Hizmeti

İzmit Şahabettin Bilgisu Caddesi’nde yer alan Kent Çamaşırhanesi, haftanın altı günü hizmet veriyor. Çamaşırhanede, 10 adet çamaşır yıkama makinesi, 5 çamaşır kurutma makinesi ve 2 ütü öğrencilerin kullanımına sunulmuş durumda. Ayrıca, Büyükşehir personeli de öğrencilere ihtiyaç duydukları yardımı sağlıyor.

Randevu İle Kolay Erişim

Öğrencilerin Kent Çamaşırhanesi'nden yararlanabilmesi için öncelikle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ebelediye.kocaeli.bel.tr/Camasirhane adresinden randevu almaları gerekiyor. Çamaşırhane, 09:00-18:00 saatleri arasında açık olup, bu hizmetle öğrencilerin ders dışındaki zamanlarını daha verimli kullanmalarına katkı sağlanıyor.

Anahtar Kelimeler:
Üniversitelilere Destek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38