İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ‘’Bizi dinleyecekler’’

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanlığı’nın haftalık faaliyet toplantısına İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’da katıldı

İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ‘’Bizi dinleyecekler’’

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanlığı’nın haftalık faaliyet toplantısına İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’da katıldı

26 Aralık 2014 Cuma 15:03
İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ‘’Bizi dinleyecekler’’

 Genel politika hakkında açıklamalar yapan Ejderoğlu, 2015 yılında halkın kendilerini dinleyeceğini söyledi.

Saadet partisi Körfez İlçe Haftalık Toplantısı teşkilat binasında yapıldı. Toplantıya, İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar. Kalabalık katılımın gerçekleştiği toplantıda, genel seçimlerle ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmalar konuşuldu. Mahalle Başkanlarından gelen üye ve seçim çalışma bilgilerinin de değerlendirildiği toplantıda, Genel Merkez’den gelen çalışma talimatları da anlatıldı.

Ejderoğlu

 İlçelerin her toplantısına ilden bir görevli katılırken, Körfez’e bu kez İl Başkanı Sinan Ejderoğlu konuk oldu. Ejderoğlu toplantı öncesi yaptığı açıklamada, seçimlerde net olarak ülke gerçeklerini anlattıklarını söyleyerek, ‘’Yine çok çalışacağız ve doğru bildiklerimizi halka anlatmaya devam edeceğiz. Hem ekonomik, hem de dış politika ile ilgili bildiklerimizi anlatacağız. Bu sefer söylemekle de kalmayıp, uygulamalar yapacağız, hem söyleyip çalışacağız, hem de meclise gidip icra da yerimizi alacağız. 2015 Haziran 7’de biz anlatacağız, millet dinleyecek ve doğru olan kararını verecek. Söylenecek çok şey var, ama Saadet partililer çalışmalarını yapacaklar. Yerel yönetimler 9 aydır görevde, yıl sonu itibari ile çalışmalar değerlendirilecek. Belediyelerin bütçeleri geçti, plansız ve israf bütçeleri yaptıklarını gördük. Bunu değiştirmek istiyorlar, ama bu şekilde alıştıkları için değiştiremiyorlar. Bunun için kendilerinin değişmesi lazım, israftan uzak durmalarını öneriyoruz’’ dedi.

Sinan Ejderoğlu: İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, belediye bütçelerinin israfla dolu olduğunu söyledi.

Toplantıdan: Saadet Partisi Körfez İlçe haftalık toplantısına katılım yüksek oldu.

Recep Sarıdoğan: İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Son Güncelleme: 31.12.2014 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38