50. Körfez, Kiraz Festivali, Heyecanı Başlıyor

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde düzenlenecek olan 50. Altın Kiraz Festivali için hazırlıklar tamamlandı.

50. Körfez, Kiraz Festivali, Heyecanı Başlıyor

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde düzenlenecek olan 50. Altın Kiraz Festivali için hazırlıklar tamamlandı.

04 Temmuz 2024 Perşembe 19:10
50. Körfez, Kiraz Festivali, Heyecanı Başlıyor

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde düzenlenecek olan 50. Altın Kiraz Festivali için hazırlıklar tamamlandı. Festival, 5 Temmuz Cuma günü saat 19.00'da Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünden başlayacak kortej yürüyüşüyle başlayacak. Tütünçiftlik Kültür Merkezi'ne kadar sürecek yürüyüşün ardından Halk Oyunları Gösterileri ve Kiraz Çiçeği Korosu'nun konseriyle ilk gün coşkulu bir şekilde kutlanacak.

Milli Maç Coşkusu Festivali İkiye Katlayacak

Festivalin ikinci günü olan 6 Temmuz Cumartesi, milli takımın Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçı heyecanıyla zenginleşecek. Saat 19.00'da Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde başlayacak olan yerel sanatçıların konseri, festival katılımcılarına unutulmaz bir gece yaşatacak. Ayrıca Tütünçiftlik Kültür Merkezi önü, Hereke Kalesi ve Yarımca Sahili'nde kurulacak dev ekranlarla milli maç coşkusu da doyasıya yaşanacak.

Çocuklar ve Aileler İçin Eğlence Dolu Üçüncü Gün

Festivalin üçüncü günü olan 7 Temmuz Pazar, Yarımca Sahili Alparslan Türkeş Spor Kompleksi'nde çocuk şenliği ve uçurtma şenliğiyle renklenecek. Saat 18.00'de başlayacak çocuk şenliğinde çeşitli eğlence aktiviteleri düzenlenecek. Akşam saatlerinde ise saat 20.00'de başlayacak olan uçurtma şenliği ile gökyüzü renklenirken, aileler keyifli bir gün geçirecekler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38