Büyükşehirli İzciler Yine Kampta

Kağıtspor izcileri milli ve manevi değerlere bağlı gençler yetiştiriyor.

Büyükşehirli İzciler Yine Kampta

Kağıtspor izcileri milli ve manevi değerlere bağlı gençler yetiştiriyor.

29 Mayıs 2015 Cuma 11:35
 Büyükşehirli İzciler Yine Kampta

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor İzcilik Branşı bünyesinde faaliyet gösteren, ismini Osmanlı Devletinin kurucusu Osman Gazinin Babası Ertuğrul Gaziden alan izci ünitesi Kartepe Karaoluk yaylasında çadır kurup yaza hazırlık  kampı yaptı. Kampa Büyükşehir Kağıtspor eğitimci liderlerinden Mustafa Kanıbol, Alper Önder Döner ve Mustafa Özkar’ın yanı sıra 20 izci katıldı.

 1000 Metre Rakım da Çadır Kurdular

Kartepe Karaoluk Yaylasına çadır kuran izciler bisiklet eğitimi aldı. Kağıtspor eğitimci liderlerinden Alper Önder Döner tarafından izcilere temel izcilik bilgisi, Hike ve Gece Yürüyüşü, eğitimleri verildi. Temel İlk Yardım eğitimi alan izciler aldıkları teorik eğitimi pratiğe çevirdiler. İzciler yaralı arkadaşlarına ilk müdahaleyi yapıp arazi şartlarında yaptıkları sedye ile arkadaşlarını  kamp alanına kadar taşıdı. Kağıtspor izci liderlerinden Mustafa Kanıbol tarafından verilen Yaban Hayat ve Arazi uygulamaları eğitimi alan izciler, Samanlı Dağları Yaban Hayat popülasyonu ve bölgedeki nesli tükenmekte olan türler hakkında detaylı bilgi aldı.

Son Güncelleme: 29.05.2015 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38